Nejnovější recenze ze sekce Zdravotní chodítka
- Přesně produkt, který jsme pro syna (4 roky) hledali. Vyhovuje nastavitelnou výškou i rozměry.
KVALITNÍ ZBOŽÍ
- je to vhodný výrobek pro invalidy
- K valita
je to výhoda produktu,proto jsem tenhle koupil
Timago RA882 Chodítko čtyřkolové červené
Přidáno: 6. září 2023
(naposledy upraveno 6. září 2023)
Zakoupeno v Zdravotnické pomůcky
- S tímto chodítkem jsem velmi spokojený. Výrobek je flexibilní k potřebám zákazníka, universálně použitelný, lehký a jednoduchý k ovládání.
Jsem spokojená s choditkem konečně budu mít parťáka do terénu
Dal jsem ho dohromady a jenom zatím zkoušel doma
- Teprve udivíme po kilometrech
- vypadá stabilně, člověk stojí opravdu uprostřed chodítka
- perfektní rozsah výškového nastavení
Velice dobře se s ním jezdí, vzhledem tomu, že má chodítko přední kolečka větší a otočná je snadno ovladatelné. Snadno se sklapne, takže se vejde do auta a v bytě nezabírá moc místa. Pěkně se i na něm sedí. Chodítko mi bylo doporučeno známou, která ho již používá. Produkt je vhodný pro lidi, kteří mají problém s chůzí, se zády a stabilitou. Chodítko mi velmi vyhovuje a usnadňuje chůzi i na delší vzdálenosti.
Timago Chodítko čtyřkolové RS881
Přidáno: 23. srpna 2023
(naposledy upraveno 23. srpna 2023)
Zakoupeno v Zdravotnické pomůcky
- vyhovuje nám.
Supe produkt funguje
- Chodítko rehabilitační, výborné, podnos pro převážení předmětů doma
- Pevné, těžší, takže se lze o něj dobře opřít
- Výbroně a lehounce se otáčí v úzkých prostorách - např. doma v kuchyni
- Je pouze na podporu chůze na doma. Na venkoví použití je těžké
Chodítko velmi pomáhá při pohybu ve vnitřních prostorách, usnadňuje nemocnému život doma - může si sám dojít např. do kuchyně pro jídlo díky podnosu - není tolik závislý na druhých. Lehounce se na místě otáčí - vhodné do bytu i do úzkých chodeb. Nevhodné na ven - těžké, nástup do tramvaje (autobusu) nemožný pro běžnou osobu - chodítko je těžké. Což je ale jeho výhoda na domácí rehabilitační chůzi - lze se o něj pořádně opřít, stabilní.
- zatim spokojenost
Mám teprve týden zatím spokojenost.
- Lehký a dobře ovladatelný. Vzhledem ke krátké době používání nelze více specifikovat.
Chodítko je určeno pro mou špatně chodící matku. Zatím se s ním učí manipulovat, ale určitě ji velice pomáhá při chůzi a sedátko k odpočinku. Lehké a rychlé sestavení, velmi dobré zpracování a konstrukce, cenově výhodné, i když mi jsme ho měli předepsaný na poukaz. Ze svého pohledu bych chodítko doporučil.
- pohodlí
- Popsala jsem
- učím se používat
Zobrazuji 121 - 140 ze 389 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...20 Další »