Nejnovější recenze ze sekce Zdravotní chodítka
- je stabilní a vyhovuje
Pro hendikepovaného člověka je to vynikající pomůcka.
- Jako novy za tu cenu jsem to necekala.
Ridder Chodítko Premium A03001000-453
Přidáno: 5. května 2020
(naposledy upraveno 11. června 2020)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- velka pomoc
- Není český návod
- Bezproblémové sestavení
- Žádná
lze používat i jako invalidní vozík
Moderní design , vše odpovídá popisu. Z naší strany spokojenost. Chodítko jsem objednávala pro syna, kterému je 21 let. Z hlediska toho, že je to mladý člověk a rehabilitace včetně chůze jsou nutné, volila jsem raději objednání "modernější" verze chodítka, aby se cítil i u procházky lépe a nemusel se stydět za "klasiku", kterou ještě stále bohužel náš trh nabízí . Chodítko je už od pohledu pěkně zpracované a plní všechny funkce, které chodítko plnit má. Skládání je jednoduché, cena více než dobrá . Za nás super.
Chodítko je stabilní a po sestavení plní svůj účel.
- Bezpečné, lehké, kladem je šířka sedátka.
Zatím nelze,protože chodítko budu používat na jaře do terénu.Vypadá po domácím vyzkoušení báječně.Teď jde o to, zda se při běžném používání ( šetrném,mám praxi z ostatních druhů chodítek) něco brzo nepokazí, především mám na mysli brzdy a ventilky pneu.Snad se Parkinsonův zákon neuplatní,že to,co se může porouchat se porouchá.Uvidíme, nerad bych do servisu,který mám daleko.
O záruční list jsem si musel dodatečně zavolat
odesilateli produktu-chodítka. dostal jsem jej mailem obratem.
Pavel Jeník
- Dobrá manipulace, lehký
- Chodítko jsem zakoupila pro babičku, které je 90 let a špatně chodí. Snadno se sestaví, používá ho také jako stoleček k jídlu. Je spokojená.
- Snadné ovládání
Chodítko jsem vybrala pro manžela, neb mu již hole nestačily.Líbilo se mi, že má trojí využití. Stabilní chodítko s možností si sednout a též ho mohu na krátkou vzdálenost vézt.Muž brble, že má vozítko tvrdá kolečka a příliš kodrcá na zámkové dlažbě, což máme ve městě všude. To je snad jediná nevýhoda, kterou chápu - chodítko by muselo mít jiná kola a muselo by mít asi i odpružení.Je skládací a lehké, tudíž do tramvaje ho zvládnu naložit.
Šikovné a přizpůsobivé chodítko. Navíc se dá složit a nezabere místo. Mamka moc spokojená,než se dočká chodítka od pojišťovny,může chodit. Zboží bylo super rychlé dodání. Montáž naprosto jednoduchá.
jeem spokojen
lehké, snadná manipulace, jednoduše složitelné
Drive Medical Roomba kolečkové chodítko pro seniory na doma
Přidáno: 2. listopadu 2018
(naposledy upraveno 2. listopadu 2018)
Zakoupeno v Tercio.cz
chodítko je velmi lehké, ideální do bytu kde je málo místa
- snadné smontování, výborná ovladatelnost
Zobrazuji 361 - 380 ze 389 recenzí « Předchozí 1...16 17 18 [ 19 ] 20 Další »