Nejnovější recenze ze sekce Zdravotní chodítka
Lehké, skládací, postačující.
- je to lehký a dobře ovladatelný výrobek
je to lehký a dobře ovladatelný výrobek a pěkný vánoční dárek
- vše OK
- Vhodné domů i na ven
- Jednoduše se složí
- Dobrý poměr cena/výkon
Naprostá spokojenost.
- Lehké a mobilní
Mercedes to sice není, ale naše babi je moc spokojená, že může sama šmejdit po chodbě v důchoďáku. Pro seniory jako je ona, velký pomocník.
splňuje očekávání
- Pro mě vyhovující
- celkem dobré
- trochu neposlouchají kolečka
- Lehká a pevná konstrukce (dural)
- Dá se složit na převoz
- Držák hole
- Prostorná taška pod sedačkou
- Nosnost do 150 kg
- Mohlo mít měkčený posez
- lehké, úzké
- Bytelné, jednoduchá montáž, snadné složení
- Poměrně velká kolečka, dobře se s ním manipuluje
- Je opravdu stabilní, když se vzepřu na madlech a zvednu nohy z podlahy, ani se nehne (mám 60 kg)
- Vínová barva chodítka byla pro maminku příjemné překvapení
- Rukojeti jsou dost krátké. Pro maminku (161 cm) v pořádku, ale já (169 cm) už bych je potřebovala výš, manžel (183 cm) už je prakticky v předklonu. Při přepravě osoby sedící na chodítku je to dost znát. Samozřejmě mám na mysli, když jsou rukojeti v nejvyšší možné poloze.
- Opěradlo je sice polstrované, ale opřít se o něj moc nedá - je úzké, kulaté a tlačí do páteře. Při přepravě nebo delším sezení (třeba v čekárně u lékaře) budeme muset "nějak doladit" :-)
snadno sestavitelný
jednoduchá obsluha
Živé, spolehlivé, dobře ovladatelné , je úzké, takže všude bez obtíží projede. Kvalitní konstrukce.
Proti ostatním typům se - aspoň mě osobně - hůře skládá, ale jinak je všechno v naprostém pořádku .
chodítko je jistě skvělé,
ale aspoň ze začátku se skládá i rozkládá hodně ztuha.
- Lehké a skladné.
- Kvalita
- Moc se líbí
Ještě není plně vyzkoušen, ale myslím, že bude bez problémů.
- Chodítko je lehké bezhlučné a celkový vzhled je estetický.Báječně je vyřešeno nastavování výšky rukojetí i skládání celého chodítka.
- široké, stabilní
- lehké, dobře se s ním manipuluje
- vysoké pro dobrou oporu
- skladné
- vhodné spíše pro venkovní užití
- vhodné i při poruchách rovnováhy
- předčilo má očekávání
- naprostá spokojenost, dobrá koupě
Zobrazuji 261 - 280 ze 389 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...20 Další »